Играта на classalc

Теренът

Играхме на Смоленските Езера - един страхотен терен за първата игра.

Както е писано и преди на сайта, намира се на 10 км от киното в Смолян. Представлява малка горичка с дебели дървета и достатъчно големи камъни за да се скриеш зад тях. А най-хубавото е, че е разположен между две красиви езера.

Играчите

ние - сините

Бяхме 6 човека. Валеше, и се притеснявахме дали ще играем. В крайна сметка играхме.

Вече съм играл както на слънце, така и на дъжд, и трябва да призная, че на дъжд е по-вълнуващо.

Дали боли?

От самото начало, та дори и по време на целия пътя, ме питаха: ще боли ли, ще боли ли? Тогава не знаех какво да им кажа, затова им показах статиите от сайта.

Сега, когато вече съм играл 2 пъти, мога да ви уверя че болката наистина не се усеща. В главата не боли изобщо, защото маската предпазва изцяло. В рамото обаче боли малко повече.

Условията на теренa

Както вече казах - валеше. Това прави терена по хлъзгав. А и е някак си неприятно да играеш докато те вали дъжд.

Под дърветата, обаче, дъждът се усеща доста по леко, а и по време на играта, дъждът е последното нещо за което мислиш.

Играта

по време на играта

Разделили се бяхме на два отбора по трима човека.

Първата игра беше със стандартни правила - маркирай всички противници. Завърши с победа за нашия отбор 1 : 0 за сините.

Втората игра беше с други правила - вземи флага. При тази игра има един флаг в средата на терена и който отбор успее да го занесе до неговата база печели. От нашия отбор, аз трябваше да взема флага. Не се замислих и се засилих право към шишето. В този момент и тримата противници ме уцелиха. Съотборниците ми си мислеха, че аз трябва взема шишето, затова когато ме маркираха се извиках „някои друг да вземе шишето”. Тогава те видяха, че съм убит и   започнаха да пазят флага. За жалост не успяха да го опазят. Червените го взеха и равен - 1 : 1.

След  болката от миналата игра отново смяна на правилата. Върнахме се пак на убий всички противница. Много яко ни набиха и победа за червените - 1 : 2. Това беше краят на победите за червените.

В четвъртата игра бързо елиминирахме двама от червените, докато от нашия отбор бяха маркирали само Денката. Така от червените остана само един срещу тасо и мен от сините. Разделихме се – тасо тръгна отдолу, аз от горе. Червеният нямаше какво да направи и победа за сините 2 : 2.

В следващите две игри отново съшия номер и 4 : 2 за сините.

В седмата игра нещата се обърнаха - от нашия отбор остана само един. Той обаче се справи отлично и маркира и двамата противници - 5 : 2 за сините.

Тъй като и на двата отбора патроните бяха на свършване, беше време за последната игра. Още със самото начало маркирахме двете момичета и след това без проблем, използвайки нашата си тактика, елиминирахме и Христо.

Краен резултат 6 на 2 за сините

Георги Люнчев

5 Септември 2009

25 Май 2018 в 8:37hАвтор:Коментар